Home-old


ANUNȚA

Tabăra Potigrafu îşi aşteaptă câştigâtorii!

Am publicat informaţii noi despre tabără, detalii importante legate de perioadele de plecare pentru câştigătorii din fiecare judeţ precum si perioada de confirmare. Accesaţi link-ul pentru a citi toate informaţiile!

Felicitări încă o dată!.


ARTICOLEDe ce sa particip la LuminaMath?

LuminaMath este un concurs de matematica la nivel national care a reusit sa stranga in ultimii ani tot mai multi participanti, contribuind astfel la dezvoltarea interesului elevilor de la clasele primare si gimnaziale pentru imbunatatirea cunostiintelor la aceasta disciplina si atingerea unor performante deosebite . Datorita unui ansamblu format din probleme traditionale de matematica si probleme de logica, elevii participanti vor invata sa abordeze rezolvarea acestora si din perspectiva gandirii logice. Chiar daca pentru unii dintre elevi acesta va fi un element de noutate, mai tarziu vor constata ca tocmai acest lucru a ajutat la cresterea randamentului personal.

Read more

 

Cum sa te pregatesti pentru LuminaMath

De-a lungul timpului concursul national de matematica LuminaMath s-a evidentiat ca unul din cele mai antrenante concursuri de matematica organizate in Romania.

In acest an suntem la ce-a de-a XVII-a editie si am decis sa facem un scurt ghid pentru elevii ce intentioneaza sa participe in acest an.

Ca si anul trecut, concursul din acest an se adreseaza elevilor din clasele II-VIII si se va desfasura intr-o SINGURA etapa.

Read more